Dirigenten

Bestil en koncert
Bestyrelse
For medlemmer

Teresemarie Lisiux er dirigent for kammerkoret.
Teresemarie Lisiux Korets dirigent Teresemarie Lisiux er konservatorieuddannet klassisk pianist og har sideløbende studeret sang og korledelse. Teresemarie er elev af Anne Øland, Christina Bjørkøe og Julian Thurber. Har desuden studeret halvandet år i Rom hos den Argentinske pianist Mirta Herrera. Hun lever som freelance pianist, underviser og laver en del kammermusik.
Teresemaries hovedinteresse er kombinationen af det vokale og det instrumentale, således er der altid en kobling mellem de to. Hun akkompagnerer sangere, men synger også selv. Bl.a. er hun mezzosopran i HCA vokalensemble - HCAve.
Som sanger er Teresemarie uddannet af henholdsvis Anne Margrethe Dahl, Bente Vist, Lavinia Bertotti og Kristine Becker Lund.
Sammen med Vestsjællands kammerkor arbejder Teresemarie ikke blot med indstudering og udførelse, men eksperimenter en del med klangdannelse og udtryk. Her er Teresemaries kompetencer som sanger til glæde for koret og den enkelte sangers udvikling.
For yderligere information se: www.Teresemarielisiux.com

Kontakt:

Teresemarie Lisiux
nyvang.organisten@gmail.com

V estsjællands

K ammer

K or

Vestsjællands Kammerkor - Formand Hans Jakob Madsen - hans.jakob.madsen@skolekom.dk - mobil: 20 94 69 98
Siderne er senest opdateret fredag den 10. november 2017